Ίδρυση 

Το Φροντιστήριο Νεόραμα ιδρύθηκε το 2000 στον Κορυδαλλό. Ο σκοπός μας είναι, η παροχή ολοκληρωμένων υπηρεσιών εκπαίδευσης Γυμνασίου, Λυκείου και συμβουλευτικής υποστήριξης. Η διαρκής ανάπτυξη του Φροντιστηρίου απαιτούσε την απόκτηση μεγαλύτερων υποδομών. 

Έτσι το 2005 μεταφερθήκαμε από την οδό Καυκάσου στις ιδιόκτητες εγκαταστάσεις μας, στην οδό Δημητρακοπούλου 86 και Αμοργού, στον Κορυδαλλό. Το Φροντιστήριο Νεόραμα εμπιστεύτηκαν και εμπιστεύονται πολλοί μαθητές και σπουδαστές. Οι περισσότεροι από αυτούς είναι σήμερα φοιτητές ή απόφοιτοι των ΑΕΙ των ΤΕΙ και των Στρατιωτικών Σχολών. 

Από την αρχή της ίδρυσής μας οραματιστήκαμε να αποτελέσουμε μία δυναμική και πρωτοποριακή εκπαιδευτική μονάδα που θα δημιουργεί επιτυχημένους ανθρώπους. 

Όραμα 

Φροντίζουμε γι’ αυτό συνεχώς: Είμαστε συνεχώς εξελισσόμενοι, ενημερωμένοι για τις σύγχρονες εκπαιδευτικές μεθόδους και ανθρώπινοι. Πρωτοπορούμε σε εκπαιδευτικές ιδέες χρησιμοποιώντας τουλάχιστον 10 χρόνια πριν τα υπόλοιπα φροντιστήρια, μεθόδους που σήμερα οι άλλοι τις θεωρούν «σύγχρονες» ή δεν τις γνωρίζουν καν. 

Ας δούμε μερικές τέτοιες: 

  • 2000: τηλεκπαίδευση, εικονικά εργαστήρια
  • 2002: διαδραστικός πίνακας 
  • 2003: ηλεκτρονικό φροντιστήριο 
  • 2010. θερινό σχολείο (μέρος της προετοιμασίας γίνεται στη Φοινικούντα Μεσσηνίας σε κατάλληλα διαμορφωμένο χώρο κοντά στη θάλασσα)

Δεν είμαστε απρόσωπη επιχείρηση. Αποτελούμε μια δυνατή ομάδα καθηγητών. 

Συνεργαζόμαστε από την αρχή της ίδρυσής μας και συγκεντρώνουμε τις δυνάμεις μας σε ένα φροντιστήριο, το ΝΕΟΡΑΜΑ, με επίκεντρο την επιτυχημένη πορεία των μαθητών μας στο σχολείο τους και την εισαγωγή τους στην ανώτατη εκπαίδευση. 

Η διεύθυνση του φροντιστηρίου, συμμετέχει ενεργά και επικοινωνεί με τους γονείς και τους μαθητές σε όλα τα στάδια της εκπαίδευσης των παιδιών μας.

Φωτογραφίες